Emeli Sandé en meer naar Heitere Open Air

Emili Sandé heitere open air
Emili Sandé

Het driedaagse festival Heitere Open Air in Zwitserland komt met een handje vol namen aanzetten. Acts als Emeli Sandé, Passenger, Kodaline en Flogging Molly mogen naar het heuvelrijke gebied Zofingen komen.

Behalve de grote namen zitten ook nog wat kleine bands verstopt in de aankondiging. Waaronder het negenkoppige collectief Patent Ochsner, de rapgroep Hilltop Hoods en de Finse rockgroep Sunrise Avenue. Het festival maakte al eerder bekend dat namen als John Butler Trio en Coely er zullen optreden.

Heitere Open Air 2015

Heitere Open Air vindt plaats van 7 t/m 9 augustus, een week voor Lowlands. In het verleden stonden acts als The Prodigy, Peter Fox, Queens of the Stone Age maar ook onze Alain Clark al op het festival. De kosten voor een drie dagenkaart bedraagt 165 Zwitserse Frank, dat is omgerekend circa 158 euro.