Nieuwe dosis voor Dour Festival 2015

Dour

Dour Festival 2015 heeft zojuist 60 nieuwe namen bekend gemaakt. Onder andere Santigold, The Drums en Rival Sons zullen hun opwachting maken in het Belgische Dour.

Een overzicht van alle bevestigingen:

CDS49vmXIAEaldL.jpg-large

Eerder zijn al meer dan 150 acts bevestigd door de organisatie, waaronder Carl CraigLauryn Hill, The WombatsModeselektor, Snoop Dogg, Tony Allen Review feat. Damon Albarn en Flume. Ook is de volledige line-up voor zowel de Cannibal Stage als de Dub Corner al onthuld. En nog steeds is de festival line-up niet compleet! Begin mei zal de organisatie de laatste 30 namen bekend maken.

Dour Festival 2015

Het Belgische Dour Festival zal dit jaar plaatsvinden van 15 tot en met 19 juli in het gelijknamige plaatsje Dour. Het festival staat voornamelijk bekend om haar jaarlijks alternatieve line-up met daaromheen een oase aan kunst, cultuur en activiteiten. Dour heeft komende zomer ook wat te vieren: het naburige plaatje Bergen is onlangs uitgeroepen tot Europese Cultuurhoofdstad. De 27e editie van het Dour Festival zal in het teken staan van deze prestigieuze prijs.

Wil jij dit evenement niet missen? Koop dan hier je kaarten. Je kunt voor dit festival dagtickets kopen, maar voor de Dour die-hards is er een combiticket voor alle (vijf!) dagen.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2024

Locatie
België
Dour, België
Datum 17-21 juli 2024
Line-up
The Blessed Madonna
Justice
Kaaris
Tickets Kopen