Advertisement

O.a. Jungle en 2manydjs op extra dag Dour 2015

jungle
jungle

Extra namen voor een extra dag. Dour Festival kondigt de komst van 2manydjs, Jungle, La Smala en SBTRKT aan voor de toegevoegde woensdag.

Dour Festival opent haar deuren dit jaar een dagje eerder: woensdag 15 juli barst het festivalgeweld al los! Een extra muzikale dag die in het teken van cultuur zal staan. Om 18u ben je namelijk welkom om te vieren dat Bergen is verkozen tot Europese Culturele Hoofdstad 2015.

Vorige week bevestigde Dour Festival al 60 namen – waaronder Santigold, The Drums en Rival Sons – voor de overige festivaldagen. Eerder pronkte al meer dan 150 acts op het affiche. Zo kunnen bezoekers dit jaar onder andere Carl Craig, Lauryn Hill, The Wombats, Modeselektor en Snoop Dogg bewonderen. Begin mei zal de organisatie de laatste namen bekend maken.

Dour Festival 2015

Het Belgische Dour Festival vindt dit jaar plaats van woensdag 15 tot en met zondag 19 juli in het gelijknamige plaatsje Dour.  Dagkaarten voor de extra dag zijn niet duur: € 25,-. Festivalliefhebbers die in het bezit zijn van een combiticket mogen de woensdag gratis bezoeken. Alle informatie met betrekking tot de tickets vind je hier.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2024

Locatie
België
Dour, België
Datum 17-21 juli 2024
Line-up
The Blessed Madonna
Justice
Kaaris
Tickets Kopen