Reading & Leeds 2015 legt 76 nieuwe namen vast

reading leeds festival 2015

Pukkelpop- en Lowlandsgangers opgelet! Reading & Leeds 2015 heeft weer nieuwe namen bekendgemaakt: Palma Violets, Alt-J en meer zijn aan de line-up toegevoegd.

Naast Palma Violets en Alt-J, zijn ook Charli XCX, Bear’s Den en The Districts bevestigd voor komende editie. De headliners voor het Britse festival waren al bekend: Metallica, Mumford And Sons en The Libertines zullen zowel Reading als Leeds aandoen. Zie hieronder hoe het affiche er tot dusver uitziet.

Reading Leeds Festival 2015 poster april

Reading & Leeds 2015 vindt een week na Lowlands en Pukkelpop plaats, op 28 t/m 30 augustus. Overlappingen in de programma’s komen dan ook zonder meer voor. Op onze progammapagina’s voor Lowlands en Pukkelpop kun je alles lezen over deze festivals. Ook kun je op ons Lowlands forum of Pukkelpop forum meespeculeren over de line up van aankomende editie.

Reading & Leeds 2015

Reading & Leeds Festivals is een dubbelfestival. De Reading editie wordt gehouden op Little John’s Farm aan de Richfield Avenue in Reading, de Leeds editie in Bramham Park in Leeds. De indeling die gevolgd wordt bij de festivals is dat de groepen die optreden op Reading, de dag erna optreden in Leeds. De bands van de openingsdag in Leeds sluiten Reading af. De ticketverkoop is reeds van start gegaan. Een weekendticket kost rond de 295 euro. Voor een dagticket tel je zo’n 92 euro neer.

 

Reading Festival Logo

Reading Festival 2022

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Reading, Verenigd Koninkrijk
Datum 26-28 augustus 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.