Sziget 2015 strikt Avicii, Limp Bizkit en meer

Sziget Festival 2015

Budapest hírek! Sziget laat van zich horen! De festivalposter is weer uitgebreid en laat nu onder andere de komst naar Sziget 2015 zien van Avicii, Limp Bizkit en The Gaslight Anthem.

Ook Hollywood Undead, Cro, SOJA, DJ Marky en MC Stamina kunnen we in de zomer in Boedaperst bewonderen Eerder werd onder andere de komst van Robbie Williams, InterpolMartin Garrix, KensingtonFlorence and the Machine, Kasabian en Ellie Goulding bevestigd.

Het programma is op dit moment nog maar voor 29,7% gevuld. Dit betekent dat we de komende weken nog meer namen kunnen verwachten. We houden onze oren en ogen open!

Check de Sziget 2015 line-up op YouTube en Spotify

Wil je niet alleen maar lezen, maar ook kijken en luisteren naar wat je te wachten staat in Boedapest? Check dan onze Sziget 2015 playlist op YouTube of Spotify!

Sziget 2015

Sziget vindt dit jaar plaats op 10 t/m 17 augustus op het Óbuda-eiland – gelegen in het centrum van Boedapest. Op Eurosonic werd Sziget nog uitgeroepen tot beste grote festival van Europa in 2014. Naast muziek biedt het festival ook theater, attracties en zelfs een strand. De prijs voor een week-ticket staat t/m 30 april op €229,-. Dagkaarten zijn verkrijgbaar vanaf €52,-.  Op de website zijn er naast de tickets ook talloze upgrades beschikbaar.

Op Sziget zijn een aantal dingen nét even wat anders dan op de festivals dichter bij huis. Zo wordt er geen onderscheid gemaakt tussen festival- en campingterrein: bezoekers zijn op Sziget min of meer vrij om hun tentje op te zetten waar ze maar willen. Durf je het aan? Vrijbuiter helpt je met je totale festivaluitrusting.

Wil je helemaal op de hoogte zijn en blijven? Check dan onze Sziget 2015 pagina en ons forum. Nog niet genoeg? Download dan onze app in de App Store of de Google play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2023
Line-up
Lorde
Macklemore
Mumford & Sons
Tickets Kopen