Typhoon, Jett Rebel en meer naar Solar

Het creatieve cross-over festival Solar heeft 11 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up. Onder meer Mike Mago, Afterpartees en Jett Rebel zullen deze zomer te bewonderen zijn bij de Roermondse Maasplassen.

Verder maakte de organisatie gisterochtend bekend dat Falco Benz, The Partysquad, Afterpartees, Don Diablo, Gregor Salto, Kraak & Smaak, Joost van Belle en Gregor Salto het festival aan zullen doen. Eerder zijn La Pegatina, The Bloody Beetroots, Jack Parow bevestigd. Door de vele podia op het terrein (10!) is de complete line-up een flinke waslijst, die hieronder in volle glorie te bewonderen is:

Line-up Solar 2015
Line-up Solar 2015

Cinema

Het thema van Solar 2015 is Cinema, wat vooral terug te zien zal zijn in de aankleding van het festival. Ook zullen er op de blog van Solar regelmatig interviews met aanwezige artiesten verschijnen waarin zij over hun favoriete films vertellen.

Solar 2015

Het Solar Weekend Festival, kortgezegd Solar, wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd bij recreatiegebied De Weerd in Roermond. Het festival zelf vindt dit jaar plaats op 1 en 2 augustus, maar echte die-hards kunnen zich al vanaf donderdag vermaken op de camping. Zowel dag- als weekendkaarten zijn nog beschikbaar. Voor een weekend exclusief camping betaal je €79,-, een dagkaart is €49. Een lang weekend (entree vanaf donderdag) is €135,-.

Solar Logo

Solar 2023

Locatie
Nederland
Roermond, Nederland
Datum 3-6 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Dagkaarten vanaf €63.5. Combitickets vanaf €108.5. Kopen