Video: Paolo Nutini op Pinkpop 2014

Paolo Nutini YouTube
Paolo Nutini YouTube

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: ‘Paolo Nutini op Pinkpop 2014’.

Deze week heeft Pukkelpop weer een dosis namen aan haar line-up toegevoegd. Na Linkin Park, The Offspring en Major Lazer zijn nu ook en meer toegevoegd. Vorig jaar heeft Paolo een aantal prachtige optredens weggegeven. Gelukkig kunnen we ook dit jaar weer van hem genieten met onder andere Lowlands en North Sea Jazz op het programma. Maar voor nu gaan we in gedachte een jaar terug en doen we of we even op het Pinkpop veld staan.

Paolo Nutini

In 2007 leerden we de Schot kennen met onder andere de hitsingles ‘Jenny Don’t Be Hasty’ en ‘New Shoes’. Inmiddels is hij drie albums verder. Op de meest recente, Caustic Love, is onder andere het prachtige ‘Iron Sky’ te horen. Afgelopen zomer bewees hij deze nummers ook live goed neer te zetten. Een heerlijke festivalact, die nog beter klinkt met een zonnetje.

Festivalconcerten

Wil je nog meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!%CODE1%