C2C op Sziget 2015

C2C

C2C is de volgende naam voor Sziget 2015. De DJ-formatie is aangekondigd op de Franse Facebook-pagina van Sziget.

Eigenlijk zou zaterdag al een Franse artiest worden onthuld, echter is dit om onbekende redenen uitgesteld tot vanavond. C2C voegt zich op de affiche bij onder andere Robbie Williams, Florence + The Machine en Alt-J. Naar verwachting worden later deze week nog meer (niet-Franse) namen bekend gemaakt.

C2C

Atom, pFeL, 20Syl en Greem, samen C2C, maken al meer dan 15 jaar uiterst dansbare platen. Ze scoorden hits met nummers als Down The Road en Happy. In 2012 bracht C2C het succesvolle album Tetr4 uit. Sindsdien stond de groep uit Nantes op onder andere Lowlands, Pinkpop, Rock Werchter en Dour.

Sziget 2015

Het Sziget Festival wordt jaarlijks gehouden op het Óbuda-eiland – gelegen in het centrum van Boedapest en vindt dit jaar plaats van 10 tot 17 augustus. De prijs voor een weekticket staat t/m 30 april op €229,-. Dagkaarten zijn verkrijgbaar vanaf €52,-.  Op de website zijn er naast de tickets ook talloze upgrades beschikbaar. Ook zijn er verschillende manieren van vervoer te kiezen. Naast auto, trein en vliegtuig kun je ook kiezen om mee te doen aan een gezamelijke roadtrip van Nederland naar Hongarije.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen