Down The Rabbit Hole 2015 strikt Leftfield en meer

dtrh publiek

Alle konijntjes verzamelen! Down The Rabbit Hole 2015 heeft de line-up uitgebreid. Onder andere Leftfield, The Cate Empire en Janne Schraa zullen voor de tweede editie van het festival hun opwachting maken in Beuningen. 

Ook Che Sudaka, Rangleklods, Hunee & Thomas Martojo en Jameszoo zijn bevestigd voor het festival op de Groene Heuvels. Daarnaast heeft de organisatie ook een inkijk gegeven op de invulling van het Vuige Veld: het rock & roll-hart van Down The Rabbit Hole, waar alle tijd is voor barbecue, speciaalbier, patatten en vinyl tegen een decor van uitgewoonde stacaravans en Behold Cornucopia!, een slick fonteinbeeld voor de 21e eeuw. Alle bekendmakingen op een rijtje:

dtrh 15

Deze aanvullingen op het affiche volgen op de al eerder aangekondigde Róisín Murphy, Oscar and The Wolf, Iggy Pop, FKA Twigs, Damien Rice en The War On Drugs, Jungle By Night en zZz.

Check de Down The Rabbit Hole 2015 line-up op YouTube en Spotify

Wil je niet alleen maar lezen, maar ook kijken en luisteren naar wat je te wachten staat op de Groene Heuvels? Check dan onze Down The Rabbit Hole 2015 playlist op YouTube of Spotify!

https://www.youtube.com/playlist?list=PLFguPQuwr2thjSuwATqYzT9gWkyrNGj2q

Down The Rabbit Hole 2015

Het weekender festival wordt in 2015 voor de tweede maal georganiseerd, wederom op locatie De Groene Heuvels, Beuningen. De eerste editie viel onlangs nog in de prijzen op de European Festival Awards en de organisatie ging naar huis met de award voor Best New Festival.

Down The Rabbit Hole vindt plaats in hetzelfde weekend als Rock Werchter: 26 t/m 28 juni. Kaartverkoop is reeds begonnen. Het verblijf in je tentje op de camping is in de ticketprijs inbegrepen. Maar je kunt ook kiezen uit diverse andere overnachtingsmogelijkheden op het Rabbit Resort.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2015

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 26-27 juni 2015
Tickets Niet meer beschikbaar.