BADBADNOTGOOD cancelt o.a. Best Kept Secret en Rock Werchter

Badbadnotgood
Badbadnotgood

BADBADNOTGOOD zegt alle shows in juni en juli af. Dat laat het Canadese trio weten in een statement op Facebook. Bij deze optredens horen onder andere de shows op Best Kept Secret en Rock Werchter.

BADBADNOTGOOD zou op zondag 21 juni op Best Kept Secret spelen. De organisatie van het festival in Hilvarenbeek heeft laten weten dat er wordt gezocht naar een vervanger. Rock Werchter had het trio op vrijdag 26 juni in Klub C geprogrammeerd staan. De IJslandse band Fufanu wordt aan het affiche toegevoegd als opener van Klub C. Kovacs schuift hierdoor op naar de tweede spot.

Afzeggingen op Rock Werchter 2015

Dit is dit jaar niet de eerste afzegging waar Rock Werchter mee te maken krijgt. Eerder liet Sam Smith weten wegens stemproblemen niet op Rock Werchter te kunnen optreden. Daarnaast is het nog niet duidelijk of headliner Foo Fighters wel naar het festival komt. Frontman Dave Grohl brak zijn been tijdens een optreden en moest Pinkpop al cancelen. Ten slot is het ook nog niet 100% zeker dat singer-songwriter Dotan volgend weekend kan optreden.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2015

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 19-21 juni 2015
Tickets Niet meer beschikbaar.