Advertisement

Dotan kampt met stemproblemen

dotan
dotan

Dotan laat in een statement op Facebook weten te kampen met stemproblemen. Hierdoor is de zanger noodgedwongen alle optredens van dit weekend te cancelen. Met deze afzeggingen hoopt Dotan de rest van de zomer ‘gezond af te kunnen maken.’

Dotan cancelt de shows van dit weekend in Kiel en op Westlandse Cross en Traumzeit. De singer-songwriter moet volgens zijn KNO-arts de komende tijd rust houden. Hierdoor is het geven van de eerder genoemde shows niet mogelijk. Volgende week staat Dotan op Concert At Sea en Rock Werchter. Deze shows gaan vooralsnog wel gewoon door.

Dotan heeft naast Concert At Sea en Rock Werchter deze zomer meer shows in binnen- en buitenland staan. Onder deze festivals bevindt zich onder andere het Hongaarse Sziget.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen