Check de aftermovie van Pinkpop 2015

Er is nog geen week voorbij sinds Pinkpop 2015, maar hij is er al: de Pinkpop 2015 aftermovie.

Het festival in Landgraaf had dit jaar weer een goed gevuld programma. Ondanks het mindere nieuws over Dave Grohl, de frontman van de Foo Fighters, zagen we grote namen voorbij komen. O.a. Muse, Robbie Williams, Elbow en Pharrell Williams zagen we dit jaar voorbij komen. Hieronder de beelden met een sfeerimpressie van de editie van 2015:

Festivalrapport

Festileaks was dit jaar ook aanwezig op op Pinkpop. We deden live verslag van het festival en stelden een festivalrapport op. Hierbij recenseren we niet de acts, maar juist de festivalbeleving. Benieuwd hoe de sfeer, het sanitair of een van de andere punten scoorde? Check het festivalrapport Pinkpop 2015.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen