Sziget 2019 presenteert aftermovie

714
sziget
Photo: Rock Star Photographers

Nog een keer nagenieten van Sziget 2019? Dat kan vanaf nu met de officiële aftermovie. Kun jij ook al niet wachten tot volgend jaar?

Heb je met dit druilige weer last van een post-festivaldepressie? Geen nood, want Sziget trekt je uit de put. Dankzij de onderstaande aftermovie verruil je met één klik de donkere regenwolken voor zonnestralen, muziek en feestgedruis. De perfecte remedie voor een festivaldip dus! Nog meer ‘medicijn’ nodig? Bezoek dan een concert van jouw favoriete festivalact van 2019 of neem een kijkje op deze heerlijke Instagramaccounts.

Met de onthulling van de aftermovie kan Sziget 2019 definitief worden afgesloten. Tijd om de blik op de editie van volgend jaar te richten. Welke acts toveren dan het eiland in de Donau om tot feestparadijs? Check alvast enkele kanshebbers in ons geruchtenoverzicht. De eerste bevestigingen zullen ongetwijfeld niet lang meer op zich laten wachten.

Sziget 2020

Sziget 2019
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Sziget is een van de grootste festivals van Europa en vindt plaats in augustus op het Óbudai-eiland, in hartje Boedapest, Hongarije. Het festival trekt publiek uit heel Europa en draait niet enkel om muzikale toppers als Ed SheeranFlorence + The MachineFoo Fighters en festivalact van het jaar The National. Het festival voelt namelijk aan als één groot pretpark, wel zonder achtbanen maar met een circus, bordspellen en Koreaanse acrobatiek. Over de 2020-editie is nog weinig bekend. Het is dan ook nog wachten op de eerste bekendmakingen.

  • Locatie: Óbudai-eiland, Boedapest, Hongarije
  • Datum: 5 tot en met 11 augustus 2020
  • Tickets: Nog niet bekend
  • Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.
Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.