Advertisement

Bekijk nu de aftermovie van Rock Werchter 2019

Rock Werchter 2019 - entree - ingang
Photo: Festileaks

Rock Werchter 2019 zit er helaas alweer op, maar goed nieuws: we kunnen nu al nagenieten van deze prachtige editie. De aftermovie staat namelijk sinds vandaag online.

De afgelopen editie van Rock Werchter kenmerkte zich vooral door het prachtige weer en een fantastische line-up met onder meer Muse, The Cure en P!nk. De afgelopen dagen zijn dan ook voorbij gevlogen. Wil jij nagenieten van deze fantastische editie? Of was je er helaas niet bij en wil je een indruk krijgen van hoe het was? Bekijk de aftermovie dan hieronder! Wie weet spot je jezelf wel in de video.

Met Rock Werchter 2019 was het festival alweer toe aan de 45e editie. Festileaks was uiteraard weer aanwezig op het festival. Zo lieten wij je al zien wie er vooraan stonden bij Muse, welke bandshirts het meest gedragen werden en waar je het lekkerste kan eten. Ook was het tijd voor alweer de twaalfde Festivalpodcast. Voor al onze artikelen over het Belgische festival kan je terecht op onze speciale Rock Werchter-pagina.

Het festival maakte op de laatste avond van het festival gelijk de data voor 2020 bekend. Rock Werchter 2020 vindt plaats van 2 tot en met 5 juli 2020.

Wat vond jij van Rock Werchter 2019?

Ben jij op Rock Werchter geweest dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vindt. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”rock-werchter”]

Rock Werchter 2019

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Rock Werchter vond afgelopen weekend plaats, van 27 tot en met 30 juni. Zoals vanouds vond het festival weer plaats in het Werchterpark in het gelijknamige plaatsje Werchter. De line-up werd aangevoerd door The CureP!nkMuseFlorence & The MachineTool en Mumford & Sons. Wil jij nog eens muzikaal nagenieten van het festival?Beluister dan ook onze Spotify-playlist hieronder. Bekijk de website van Rock Werchter voor meer informatie over het festival in het algemeen.

De volgende editie van Rock Werchter wordt gehouden van 2 tot en met 5 juli 2020. Dit zal de 46ste editie van het festival worden.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2019

Locatie
België
Werchter, België
Datum 27-30 juni 2019
Tickets Niet meer beschikbaar.