Nog 10.000 Pinkpop-kaarten beschikbaar voor de vrijdag

Komende vrijdag begint in Landgraaf Pinkpop weer. Het festival is op de vrijdag na helemaal uitverkocht. Voor de eerste festivaldag zijn nog 10.000 kaarten beschikbaar. Dat is een derde van de totale dagtickets.

Dat zegt Jan Smeets in gesprek met 3voor12 Radio.

Daarnaast vertelt Smeets ook dat het programma dit jaar 8 miljoen euro heeft gekost. Dat is 1 miljoen euro meer dan vorig jaar, toen onder andere The Rolling Stones op het programma stonden. Dit komt vooral de vele headliners en subheadliners. Want naast de grote namen als Muse, Robbie Williams en Foo Fighters, zijn ook Avicii en Pharrell aanwezig in Landgraaf. Hiermee is het budget overschreden. Smeets heeft tegelijkertijd ook goed nieuws: deze budgetoverschrijding zal geen invloed hebben op de line-up van volgend jaar en ook de ticketprijzen zullen waarschijnlijk onder de honderd euro blijven.

Foo Fighters 

Maandagavond vertelde Smeets nog dat de catwalk van Foo Fighters ook op Pinkpop zal komen te liggen en dat deze vanaf vrijdag al voor de mainstage ligt. In het interview van gisteren zegt hij echter dat deze catwalk zondagnacht wordt gebouwd en dus alleen op zondag gebruikt kan worden.

Pinkpop 2015

Nog een paar dagen en dan is weer tijd voor het grootste muziekfestival van Nederland. Pinkpop 2015 vindt zoals gebruikelijk plaats op Megaland in Landgraaf. De beschikbare vrijdagtickets kosten 95 euro en vind je hier.

Ga jij naar Pinkpop en wil je alvast voorgenieten? Luister dan naar onze Pinkpop-playlist op Spotify. Hier vind je ook afspeellijsten van Pinkpop-headliners MuseRobbie Williams en Foo Fighters.

 

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen