Ook Jessie J cancelt optreden op Rock Werchter

jessie j
jessie j

Jessie J cancelt haar optreden op Rock Werchter. De zangeres zou op zondag 28 juni een optreden geven op de Main Stage. Deze positie wordt over genomen door The Vaccines, dat doorschuift vanuit The Barn.

Jessie J moet haar optreden op Rock Werchter afzeggen doordat het herstel van een recente operatie langer duurt dan verwacht. The Vaccines zullen de positie van de Britse zangeres op de Main Stage overnemen. Circa Waves wordt aan het programma toegevoegd en neemt de spot van The Vaccines in The Barn over. Het vernieuwde tijdschema vind je hier.

Afzeggingen Rock Werchter 2015

Rock Werchter krijgt dit jaar veel afzeggingen te verwerken. Naast headliner Foo Fighters, lieten ook Ben Howard, Sam Smith, BADBADNOTGOOD en JD McPherson weten niet te kunnen optreden op het festival.

Rock Werchter 2015

Rock Werchter is ondertussen in volle gang.  Er zijn enkel nog kaarten beschikbaar voor vandaag (vrijdag 26 juni). Een dagticket is voor €95,- te verkrijgen. Voor de overige dagen en het gehele weekend heeft het festival de Ticket Exchange Desk geopend.

Ben je er niet bij en wil je toch graag meekijken op het festival? Check dan hier hoe je de optredens live kan volgen. Ook zijn wij er zelf bij. Wij houden je op de hoogte via onze Instagram blog.

Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen