The Van Jets vervangt JD McPherson op Rock Werchter 2015

The Van Jets

Goed en slecht nieuws vanuit het Rock Werchter kamp. JD McPherson heeft helaas zijn optreden moeten afzeggen, maar The Van Jets zijn reeds opgetrommeld als vervanger.

JD McPherson stond aanvankelijk gepland als opener van The Barn op zondag 28 juni. The Van Jets zullen hetzelfde slot opvullen. Je vindt hier de volledige timetable.

Het wordt de vierde verschijning van The Van Jets op Rock Werchter. De Belgische groep won in 2004 Humo’s Rock Rally en bracht in april het vierde album uit: Welcome To Strange Paradise. 

Eerder cancelde ook Sam Smith al Rock Werchter. Hij wordt vervangen door The Tallest Man On Earth en The Last Internationale.

Rock Werchter 2015

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. Headliners van het festival zijn onder meer Foo Fighters, Muse en Lenny Kravitz. Er zijn enkel nog kaarten beschikbaar voor vrijdag 26 juni met o.a. Mumford and Sons en Pharrell Williams. Een dagticket is voor €95,- te verkrijgen. Voor de overige dagen en het gehele weekend heeft Rock Werchter de Ticket Exchange Desk geopend. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen