Advertisement

Nieuwe namen en wijzigingen in blokkenschema voor Lowlands 2015

Over twee weken is Lowlands 2015 in volle gang. Toch zijn er nog wat wijzigingen gemaakt. Vanwege productionele redenen is er wat geschoven in de blokkenschema’s én er zijn drie nieuwe bevestigingen!

Allereerst de twee acts die verplaatst zijn:

  • Hudson Mohawke (live) is verplaatst naar de vrijdag. Als je hem wil zien moet je van 22.15 – 23.00u in de India staan.
  • Curtis Harding is ook verhuisd naar de vrijdag. Deze rockende soulact opent met zijn band om 12.30u in de Charlie.

Hierdoor zijn er twee plekken bijgekomen. Bovendien was er nog één plekje in het blokkenschema open, waardoor we drie nieuwe acts kunnen toevoegen aan de line-up.

  • Diplo komt zaterdag tussen 20.00 – 21.00u de Bravo afbreken met zijn crunk, trap en Miami Bass.
  • Op het oude plekje van Curtis Harding staat nu Nothing But Thieves (bekend van ‘Itch).
  • Als allerlaatste wordt Barns Courtney toegevoegd. Deze door Britse blues en americana geïnspireerde singer/songwriter uit Ipswich speelt zaterdag van 18.05 – 18.45u.

De wijzigingen vind je uiteraard ook terug op de website en in de app.

‘Lowlands 2015 verkoopt waarschijnlijk niet uit’

Eerder kwam Lowlands openlijk uit voor haar verkoopcijfers. Op dat moment was 72% van de kaarten verkocht. Ook heeft directeur Eric van Eerdenburg gisteren gezegd dat hij niet verwacht dat het festival dit jaar uitverkoopt.

Lowlands maakte onlangs nog meer dan 100 tickets ongeldig verklaard die via handelswebsites als Marktplaats of Ticketswap werden verkocht.

Lowlands 2015

Lowlands 2015 vindt plaats op 21 t/m 23 augustus op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Er zijn relatief vroeg al grote namen bekend gemaakt. Wat te denken van The Chemical Brothers, Underworld, Major Lazer, Ben Howard en Limp Bizkit? Ook veel artiesten met nieuw materiaal zijn al geboekt. Denk daarbij aan bijvoorbeeld Django Django, FFS en Tame Impala. Daarnaast maakte Lowlands vorige week het blokkenschema bekend. Het puzzelen kan nu dus echt beginnen.

De ticketverkoop is al in volle gang, driekwart van de kaarten zijn al verkocht. Dus twijfel niet langer en scoor hier jouw kaartje voor €195,- (incl. camping en pendelbus)!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.