John Coffey, Sef en meer naar Paaspop 2016

John Coffey
John Coffey

De Paashaas troeft keihard Sinterklaas af! Paaspop maakt zojuist via Twitter bekend dat o.a. John Coffey, Sef en My Baby naar Schijndel komen in maart.

Ook Lil’ Kleine & Ronnie Flex, Monster Magnet, Adaro, Bingo Players, Causes, Modestep, Noisia, Shermanalogy (live), Throes + The Shine, Vitalic (live) en impro-cabaretgroep Op Sterk Water mogen een optreden gaan verzorgen tijdens Paaspop 2016. Eerder werden al namen als Underworld, Enter Shikari, Fun Lovin’ Criminals, Jett Rebel en Rico & Sticks bevestigd.

John Coffey

Het afgelopen jaar heeft John Coffey niet stil gezeten, met ruim 150 optredens achter de rug gaat het avontuur nog even door. Begin januari vertrekt de band naar Amerika om in GodCity Studio’s nieuwe songs op te nemen met producer Kurt Ballou. Ballou is onder meer bekend van bands als Every Time I Die, Frank Turner en Kvelertak. De nieuwe songs worden gebundeld op een nieuwe John Coffey EP, die exclusief tijdens een optreden op 5 maart 2016 in TivoliVredenburg verkocht zullen worden.

De band is al langere tijd aan de weg aan het timmeren en begon succes te boeken, maar de doorbraak werd veroorzaakt door een legendarisch moment op Pinkpop 2015. Terwijl zanger David Achter de Molen aan het crowdwalken was, ving hij een biertje die van grote afstand naar hem toegeworpen werd. De video ging (internationaal) viral en is inmiddels miljoenen keren bekeken:

Paaspop 2016 

Paaspop vindt ieder jaar met Pasen plaats in Schijndel. Dit jaar is dat van 25 t/m 27 maart 2016. De verkoop van Early Bird tickets is reeds gestart. De ticket voor drie dagen toegang kost nu 95 euro, een combiticket inclusief camping 105 euro.

Afgelopen editie stonden onder andere Rudimental, The Kooks en Within Temptation op de bühne in Schijndel. Benieuwd hoe het er aan toe gaat op dit Neerlandse festival? Check dan ons festivalrapport van Paaspop 2015.

Paaspop Logo

Paaspop 2024

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 29-31 maart 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen