Macklemore & Ryan Lewis naar Rock Werchter 2016

Je weet het inmiddels: vrijdagmiddag 4 uur en dus nieuwe namen voor Rock Werchter. Deze week is het er 1. Zojuist voegt de organisatie Macklemore & Ryan Lewis toe aan zijn affiche.

Het duo staat op zondag 3 juli op het festival. Die dag staan ook Florence + The Machine en Last Shadow Puppets op Rock Werchter. Daarmee is wat ons betreft de laatste hoop op een extra zondag-headliner van de baan. Rest de vraag: wie komt het festival op donderdag afsluiten? 

Een handig overzicht per festivaldag

  • Donderdag 30 juni: Disclosure, Ellie Goulding, Gutterdämmerung, Guy Garvey, New Order, Sigma Live, Years & Years 
  • Vrijdag 1 juli: At The Drive-In, Black Box Revelation, Bring Me The Horizon, Daughter, Gary Clark Jr. , Oh Wonder, Parov Stelar, Rammstein, Richard Hawley, Robert Plant and the Sensational Space Shifters, The Offspring 
  • Zaterdag 2 juli: Band of Horses, Beirut, Courtney Barnett, Editors, Paul Kalkbrenner, PJ Harvey, Red Hot Chili Peppers, Savages, Tame Impala, Two Door Cinema Club
  • Zondag 3 juli: Bear’s Den, Florence + the Machine, Jamie xx, Låpsley, Macklemore & Ryan Lewis, MØ, The Last Shadow Puppets, Unknown Mortal Orchestra

Macklemore

Humor en sociale kritiek, dat zijn de elementen die een superhit maken van ‘Thrift Shop’ (2012). Het nummer van Macklemore & Ryan Lewis hakt lekker in op de blingbling van de Amerikaanse rappers. Het doet er liefst vier maanden over om de eerste plaats van de Billboard Hot 100 te halen, maar het rijft dan ineens alle prijzen binnen. De single is goed voor 850 miljoen views, 8 miljoen downloads, 2 Grammy Awards én een parodie in Sesamstraat. En toen waren ze vertrokken. De singles ‘Can’t Hold Us’, ‘Same Love’ en ‘Downtown’ katapulteren Macklemore & Ryan Lewis naar de sterrenstatus. In Werchter stellen ze hun tweede album ‘This Unruly Mess I’ve Made’ voor.  Dat wordt op 26 februari verwacht.

Busreizen vanuit Nederland

Wist je al dat er dit jaar voor het eerst busreizen naar Rock Werchter worden georganiseerd vanuit Nederland? De bussen vertrekken op woensdag 29 juni vanaf Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. Ga je met een groep groter dan 20 personen? Dan kun je ook opgehaald worden in jullie stad. Op maandag 4 juli vertrekken de bussen vanaf Rock Werchter weer terug naar Nederland. Het reisje kost je €25 retour. Als je nog geen ticket hebt gescoord voor Rock Werchter 2016, kun je zelfs een package deal  (festivalticket, campingticket The Hive én busreis) van 288 euro aanschaffen. Boeken doe je bij Festival.Travel.

Rock Werchter 2016

Rock Werchter vindt in 2016 plaats van 30 juni tot en met 3 juli in het dorpje Werchter. Headliners zijn dit jaar onder andere Paul McCartney, Red Hot Chili Peppers en Rammstein. Een kaartje voor het gehele weekend kost €236,- en voor een dagkaart mag je €100,- afrekenen. Haast je niet langer want de ticketverkoop is al een tijd in volle gang. Op onze programmapagina voor Rock Werchter 2016 lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Rock Werchter programma 2016. Via Spotify kun je kennis maken met de muziek van de artiesten in de Rock Werchter line-up.

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Kopen