Advertisement

The Who en Richard Ashcroft op Isle Of Wight 2016

Isle Of Wight 2016

The Who en Richard Ashcroft staan op Isle Of Wight 2016. Dat maakt de organisatie van het Britse evenement vanochtend bekend. The Who is de vierde act die als headliner is aangekondigd.

Eerder al kregen ook Queen (+ Adam Lambert), Faithless en Stereophonics het predikaat headliner. Met de bekendmaking van The Who lijken alle grote namen binnen. The Who kondigde eerder deze week al aan naar Spanje te komen voor een tweetal festivals. Dit doet de band om het 50-jarig jubileum te vieren.

Richard Ashcroft staat ook op het Britse eiland. De zanger is vooral bekend als frontman van The Verve. Op 20 mei komt hier vierde solo-album These People uit.

Isle of Wight 2016 is in hetzelfde weekend als Pinkpop en enkele weken voor Rock Werchter en Roskilde.

Isle Of Wight 2016

Isle of Wight begon in 1969 op het gelijknamige eiland als het Engelse antwoord op Woodstock. Na 30 jaar stilte vindt het evenement sinds 2002 weer jaarlijks plaats. Het festival wordt gehouden van 9 t/m 12 juni 2016. Voor een combiticket incl. camping betaal je ongeveer €295,-. Studenten en tieners kunnen tot €30,- korting krijgen. Voor meer informatie over tickets, de line-up en het festival check je de website.

 

Isle of Wight Logo

Isle of Wight 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Newport, Verenigd Koninkrijk
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Green Day
Pet Shop Boys
The Prodigy
Tickets Kopen