Cactusfestival 2016 maakt affiche compleet met o.a. Black Mountain en Tourist LeMC

850

Cactusfestival 2016 heeft de affiche compleet gemaakt met de toevoeging van vijf nieuwe namen. Black Mountain, Tourist LeMC, Eefje de Visser, Warhola en Mbongwana Star zullen een optreden verzorgen op het Brugse festival.

Cactusfestival heeft dit jaar een paar mooie deals weten te maken. Zo zijn er exclusieve optredens geboekt van Calexico (vrijdag), Wilco (vrijdag), Damien Rice (zaterdag), Gregory Porter (zaterdag), Laura Mvula (zaterdag), Daniel Norgren (zaterdag), Air (zondag) en Cinematic Orchestra (zondag). Daarnaast schitteren namen als Kurt Vile & The Violators, Charles Bradley & His Extraordinaires en Flying Horseman op de festivalposter.

cactusfestival 2016 facebook

Cactusfestival 2015

Het Belgische Cactusfestival zal dit jaar plaatsvinden op 8, 9 en 10 juli in Brugge. Het festival weet jaarlijks zo`n 25.000 bezoekers te trekken. De ticketverkoop is reeds van start gegaan. Dagkaarten zijn te koop voor €45,-. Een weekendticket is aan te schaffen voor een bedrag van €105,-. Wil je daarbij kamperen? Dan betaal je €13,- in de voorverkoop voor 1, 2 of 3 nachten. Op de website van het festival vind je meer informatie.

Als Content Manager verantwoordelijk voor o.a strategie en performance. Beschouwt Paradiso als haar huiskamer en festivals als haar zomervakantie. Al vele festivals bezocht, maar Lowlands (16x) en DTRH (6x) blijven favoriet.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.