Laatste namen Lollapalooza Berlin 2016: o.a. Róisín Murphy en The Temper Trap

Roisin Murphy
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De organisatie van Lollapalooza Berlin 2016 heeft zojuist de affiche compleet gemaakt met nieuwe acts. Róisín Murphy, The Temper Trap, Jagwar Ma en Nothing But Thieves zijn onder de laatste bevestigingen.

Ook Tocotronic, Josef Salvat en Topic schitteren nu op de festivalposter. Zij voegen zich bij de eerder aangekondigde Radiohead, Kings of Leon, Major Lazer, New Order en The 1975. Zie onderstaande poster voor de gehele line-up:

Lollapalooza Berlin 2016

De Europese editie van Lollapalooza in Berlijn vindt dit jaar voor de tweede keer plaats aan het einde van het festivalseizoen, op 10 en 11 september. Vorig jaar telde het festival 90.000 bezoekers en traden onder meer Macklemore & Ryan Lewis, Muse, Tame Impala, Bastille en The Libertines op.

Word je helemaal wild van de affiche dit jaar? Wacht dan niet langer, want de kaartverkoop is al in volle gang. Een ticket voor beide dagen kost je 139 euro. Aan vervoer is ook gedacht: er zijn heuse festivalbussen die je bij het festivalterrein afzetten. Deze bussen vertrekken op donderdagavond 8 september vanaf Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Eindhoven, Gent, Hasselt, Utrecht en Zwolle. Op maandagochtend 12 september vertrekken de bussen vanaf Lollapalooza Berlin weer terug naar Nederland en België. Het reisje kost je € 89,- retour. Boeken doe je bij Festival.Travel.

Lollapalooza Berlin Logo

Lollapalooza Berlin 2023

Locatie
Duitsland
Berlijn, Duitsland
Datum 9-10 september 2023
Tickets Kopen