De Bomvolle Festivalpodcast Live-Agenda

KINK Festivalpodcast
Photo: Lotte Spek / @Lottespekphotography

Er is een hoop gebeurd de afgelopen weken. De concerten en festivalaankondigingen vliegen je om de oren dus Jos van Festileaks en Julia van KINK scheppen wat overzicht. Zo ben je binnen een uurtje weer helemaal op de hoogte van wat er in het live-circuit afspeelt. Luister nu naar S04E07 van De Festivalpodcast.

Het was op 23 Maart Grote Versoepel Dag en dat hebben we geweten! Het aantal concerten waar we, al dan niet getest, naartoe zijn geweest was enorm. Waar was jij? Laat je horen in ons Whatsapp groepje via festileaks.com/whatsapp.

Deze aflevering gaat o.a. over het volgende:

  • Het vervolg van de Gang of Youths quest
  • Nieuwe Lowlands namen
  • Lollapalooza, nuttig en wanstaltig
  • Een speciaal Festileaks kindeke

De Festivalpodcast is te beluisteren via SpotifyApple Podcasts of iedere andere podcatcher.

Zin in meer?

Wil je aankondigingen, shows en algehele gezelligheid uit het verleden herbeleven? Dat kan! Via deze link kan je Oude afleveringen terugluisteren.

KINK Festivalpodcast
Photo: Lotte Spek / @Lottespekphotography

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Sinds begin 2019 wordt de podcast uitgebracht. In de wintermaanden praten presentatoren Julia (KINK) en Jos (Festileaks) met name over nieuws en geruchten, terwijl je in de zomer luistert naar audioverslag vanaf de festivalweides. Regelmatig komen experts aan het woord om onderwerpen uit te diepen, of vertellen fans over waarom zij nou juist die ene band of dat ene festival zo gaaf vinden. Meepraten kan altijd: er is een speciale Whatsapp-groep voor fans en het Festileaks Festival Forum staat tot je beschikking.

Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.