Nas, Good Charlotte en meer naar Reading Leeds 2016

Nas facebook

Reading Leeds 2016 brengt ons vandaag weer een update van de affiche. Onder de verse namen zijn Good Charlotte, Frank Turner, Tonight Alive en Nas. Voor deze namen geldt een exclusief festivaloptreden in Groot-Brittanië.

Onder de vele nieuwe namen zijn ook Mastodon, Coheed and Cambria, The Temper Trap, Brian Fallon BØRNS en VANT . Deze en vele andere acts voegen zich bij de al eerder aangekondigde Biffy Clyro, Fall Out BoyFoals, Disclosure, Red Hot Chili Peppers en The 1975. De line-up tot nog toe, inclusief stage-verdeling:

reading and leeds 2016

Lowlands en Pukkelpop

Ieder jaar houden we de line-up van Reading & Leeds in de gaten, met het oog op Lowlands en Pukkelpop. Reading Leeds 2016 vindt een week na beide festivals plaats en de kans is dus groot dat de festivals overlap kennen op de festivalposters. Ben je van plan om in augustus te gaan festivallen? Bereid je dan volledig voor! Festileaks biedt je ontzettend veel informatie over beide festivals:

[one_half]
Lowlands programmapagina >>
Lowlands festivalrapport 2015 >>
Lowlands Spotify playlist >>
Lowlands Forum >>
[/one_half]

[one_half_last]
Pukkelpop programmapagina >>
Pukkelpop festivalrapport 2015 >>
Pukkelpop Spotify playlist >>
Pukkelpop Forum >>
[/one_half_last]

 

Reading Leeds 2016

Reading Leeds Festival is een dubbelfestival en wordt gehouden op Little John’s Farm aan de Richfield Avenue in Reading en in Bramham Park in Leeds. Artiesten die de eerste festivaldag optreden in Reading, staan de volgende geprogrammeerd in Leeds en vice versa. Het festival vindt dit jaar plaats op 26 t/m 28 augustus. Een ticket koop je hier en kost je 303 euro inclusief camping.

Leeds Festival Logo

Leeds Festival 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Leeds, Verenigd Koninkrijk
Datum 21-25 augustus 2024
Tickets Kopen