Sziget 2016 presenteert headliners Colosseum

Sziget

Sziget 2016 heeft zojuist de hoofdacts voor het Colosseum aangekondigd. O.a. Sasha, Tale of Us en John Digweed zullen een optreden verzorgen in het ‘EDM Paradise’. 

Hieronder alle namen die vandaag zijn bekendgemaakt:

[one_third]Woensdag 10 augustus:
Tale of Us
Woo York (live)
Pulsinger & Irl[/one_third]

[one_third]Donderdag 11 augustus:
The Martinez Brothers
Mind Against
Kevin Luke[/one_third]

[one_third_last]Vrijdag 12 augustus:
Sasha
&ME
Boddika[/one_third_last]

 

[one_third]Zaterdag 13 augustus:
Sharam
BEHROUZ
MendoSam

[/one_third]

[one_third]Zondag 14 augustus:
Sam Paganini
Johannes Heil[/one_third]

[one_third_last]Maandag 15 augustus:
Dorisburg (live)
BUTCH (DJ / PRODUCER)
Nastia[/one_third_last]

[one_third]Dinsdag 16 augustus:
John Digweed
Max Cooper
DJ DEMI[/one_third]

Eerder werd al de komst van onder andere Muse, Rihanna, Noel Gallangher, Die Antwoord en Hardwell. Ook zijn alle namen voor het World Music Stage op het affiche genoteerd.

Trein- en busreizen vanuit Nederland

Ben je er dit jaar bij op Sziget? Het feestje begint al tijdens de reis er naartoe. Ook in 2016 rijdt de Sziget Express weer. De treinen vertrekken op 7, 8 en 9 augustus vanuit Amersfoort met bestemming Budapest Nyugati. Vanaf dit station is het een klein halfuurtje met het openbaar vervoer; voor 5 euro heb je een ticket op zak dat je direct vanaf het station naar het festival brengt. Op 17 en 19 augustus vertrekken de treinen weer terug naar Nederland. Voor deze reis zijn diverse plekken te reserveren met prijzen variërend tussen de 179 en 225 euro. Boeken doe je bij Festival.Travel.

Je kunt ook kiezen om simpel en vertrouwd de Sziget Bus naar het festival te pakken. Ook dan ben je er zeker van dat je genoeg bagage mee kunt nemen. De bussen vertrekken op dinsdag 9 augustus vanaf Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Eindhoven, Gent, Groningen Hasselt, Utrecht en Zwolle. Op woensdag 17 augustus vertrekken de bussen vanaf Sziget weer terug naar Nederland. Deze reis kost je 149 euro retour en is ook te boeken bij Festival.Travel.

Sziget 2016

Sziget wordt jaarlijks gehouden op het Óbuda-eiland – gelegen in het centrum van Boedapest en vindt dit jaar plaats van 10 tot 17 augustus. De ticketverkoop is al een tijdje in volle gang en de 5-day pass is zelfs uitverkocht. Wel zijn er – naast de dagkaarten – nog 7 day passes verkrijgbaar voor €249,-. Deze prijs zal blijven staan tot 5 mei, vanaf dan zullen de 7 day passes voor €269,- over de toonbank gaan. Op onze programmapagina lees je als eerste nieuws, geruchten of bevestigingen van Sziget 2016. Via Spotify kun je kennis maken met de muziek van de artiesten in de Sziget line-up.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen