Daar is ‘ie dan: het Pinkpop 2016 hoedje

Het ons allen welbekende Pinkpop hoedje is terug! Dit keer in 2 verschillende uitvoeringen: een roze en een zwarte variant.

Net zoals ieder jaar worden er op Pinkpop weer speciale hoedjes verkocht waarvan de opbrengst naar Amnesty International gaat. De hoedjes zijn dit jaar bedrukt met de tekst ‘Stand up for freedom’, gecombineerd met afbeeldingen van onder andere een duif, een regenboog en natuurlijk het Pinkpop logo. Dit is de eerste keer dat er naast de bekende roze variant ook een zwarte te verkrijgen is, misschien wat voor de wat ruigere Pinkpop zaterdag? De hoedjes zijn ook nu al op de webshop van Amnesty te bestellen. Zo’n kek hoedje kost je €7,50 exclusief de verzending, die €3,95 bedraagt. Andere Pinkpop souvenirs zijn op op deze site verkrijgbaar.

Amnesty International

Amnesty is een organisatie die al tientallen jaren wereldwijd opkomt voor de rechten van de mens. Deze rechten zijn vastgelegd in de Universele verklaring van de rechten van de mens, maar worden bij lange na niet overal nageleefd. De organisatie genereert haar inkomsten voornamelijk uit individuele donaties, de hulp van het Pinkpop publiek is dus zeer welkom.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2016

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 10-12 juni 2016
Line-up
Walking On Cars
Midas
Tickets Niet meer beschikbaar.