Na het zien van dit filmpje heb je NOG meer zin in Paul McCartney’s festivalshows

733

Paul McCartney lijkt helemaal klaar voor de festivalzomer. In een filmpje dat hij deelde krijgt hij moeiteloos het publiek aan het zingen.

Wat is er fijner dan luidkeels meezingen op een grote festivalweide? Dan heb je aan Paul McCartney deze zomer de juiste man, zo laat hij in het filmpje maar weer eens zien. De ex-Beatle speelde deze week twee concerten in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Na afloop deelde hij een kort fragment van ‘Hey Jude’ op zijn Youtube kanaal. Het publiek zong gretig mee. Kippenvel!

Lees ook: Paul McCartney vertelt wat we kunnen verwachten van zijn shows op Pinkpop en Rock Werchter

McCartney speelde in Buenos Aires naast oud Beatles-werk ook songs van Wings en een aantal van zijn nieuwere nummers, waaronder de Rihanna- en Kanye West-samenwerking ‘FourFiveSeconds’. Bovendien speelde hij met een 10-jarig meisje het nummer ‘Get Back’. Check die (aandoenlijke) beelden!

Sir Paul McCartney

We kennen de rocklegende natuurlijk als veel meer dan een Beatles lid. In de jaren ’70 richtte McCartney de band Wings op met zijn vrouw Linda McCartney. Hij werd in 1997 geridderd voor zijn verwezenlijkingen als muzikant. De laatste jaren maakt hij opnieuw furore met zijn eigen werk.

Pinkpop en Rock Werchter

Paul McCartney tourt deze zomer door Europa en staat onder andere op Pinkpop en Rock Werchter. Slecht nieuws voor wie nog kaarten zoekt voor Pinkpop: zowel de combitickets als de dagkaarten voor McCartney zijn uitverkocht. Rock Werchter heeft wel nog tickets beschikbaar. Een dagkaart kost je € 100,-.

 

Groot fan van rock, alternative en alles daar in de buurt. Met Werchter in de achtertuin vaste klant op het festival. Geen plek beter dan vooraan op een concert tussen de dolle fans. Bij Bruce en The National gaat het dak er helemaal af.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.