Paul McCartney vertelt wat je kunt verwachten van zijn shows op Pinkpop en Rock Werchter

Paul McCartney

We hadden er al onwijs veel zin in, maar de details die Paul McCartney nu bekend heeft gemaakt over zijn aankomende tour laat ons helemaal watertanden. 

Sir Macca gaat deze zomer de hort op met een gloednieuwe productie: de One On One tour. ‘Bijna drie uur lang worden de beste momenten van 50 jaar popmuziek gespeeld, songs die de soundtrack vormen van ons leven.’ Zoals de tourtitel doet vermoeden, wordt bij de shows het publiek betrokken als nooit te voren. Er is ruimte voor de ‘allerbeste en nieuwste audio- en videotechnologie’, Paul neemt lasers mee én regelt spectaculair vuurwerk.

Dat kan niet anders dan een onvergetelijke avond worden. Of zoals Paul zelf zegt: ‘a once in a lifetime evening that transcends and elevates the potential of live music.’

Pinkpop en Rock Werchter

Voor komende zomer heeft Paul McCartney voorlopig slechts twee festivaloptredens gepland staan. Eerst zal de ex-beatle afreizen naar Pinkpop (12 juni) en even later is hij te vinden op Rock Werchter (30 juni). Voor beide optredens zijn nog kaarten te krijgen. Check voor tickets de websites van Pinkpop en Rock Werchter. Verder zijn er concerten gepland in Amerika en Duitsland.

Paul McCartney

Paul McCartney behoeft eigenlijk geen introductie. Hij is een muziekpionier en frontman van The Beatles. Na het uiteenvallen van de groep ging hij zeer succesvol door met de band Wings, om vervolgens geheel onder eigen naam zijn glansrijke carrière voort te zetten. ‘Let It Be’, ‘Hey Jude’, ‘Band On The Run’, ‘Yesterday’, ‘Pipes Of Peace’, ‘Silly Love Songs’, ‘Live and Let Die’, ’Lady Madonna’ en ‘NEW’ zijn slechts een zeer kleine greep uit misschien wel het meest indrukwekkende muzikale oeuvre van de afgelopen 55 jaar. In 2015 stond Paul McCartney hoog in de hitlijsten met nieuwe samenwerkingen met Kanye West en Rihanna en stond hij tweemaal in de Ziggo Dome en als afsluiter op Roskilde Festival.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2016

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 10-12 juni 2016
Line-up
Walking On Cars
Midas
Tickets Niet meer beschikbaar.