Advertisement

Slayer naar Lokerse Feesten 2016

Lokerse Feesten 2016

Het was even spannend wie nou die laatste onbekende naam voor Lokerse Feesten was, maar daar is hij eindelijk: trash-metal legendes Slayer zijn bevestigd voor Lokerse Feesten 2016!

De uitgebreide en zoals altijd zeer gevarieerde line-up van het Belgische festival zag er al goed gevuld uit, maar er miste nog duidelijk nog een naam op de headliner-spot van zondag. Na even de spanning opgebouwd te hebben komt de festivalorganisatie van Lokerse Feesten vandaag met het goede nieuws: Slayer komt naar Lokeren om wederom een indrukwekkend schouwspel neer te gaan zetten!

Ze zullen op de ‘metal-dag’ zondag 7 augustus tussen 22:00 en 23:05 optreden. Die dag staan ook andere metal grootheden als Limp Bizkit, Steel Panther en Parkway Drive gepland. Dit maakt de line-up van Lokerse Feesten 2016 compleet.

Lokerse Feesten 2016

De Lokerse Feesten vinden plaats van 5 t/m 14 augustus in Lokeren. Op de feesten kun je genieten van optredens van onder meer Limp Bizkit, Selah SueFaithless, Richard Ashcroft, Kygo, De Jeugd Van Tegenwoordig, Marco Borsato en Van Morrisson. Tickets voor een dag Lokerse Feesten kosten tussen € 35,- en € 48,-. Als je er tien dagen bij wil zijn, kan dat voor € 145,-. Wel moet je de tickets dan kopen bij ‘Dranken Van Eetvelde’ (Lokeren)  of bij ‘Drankgigant’ (Beveren Waas). Wie de kaarten liever online koopt, betaalt € 150,-. Check ook vooral  het tijdschema op de site. Zo kun je alvast kijken wanneer je favoriete acts hun opwachting maken!

 

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen