Hoera! Paul McCartney mag nóg een kwartiertje langer spelen op Pinkpop 2016

779
Paul McCartney

Met nog 8 dagen te gaan totdat Megaland zijn deuren opent voor de bezoekers van Pinkpop, heeft er een verschuiving plaatsgevonden in het tijdschema van de Pinkpop-zondag. Hierdoor speelt Paul McCartney een kwartier langer.

Oorspronkelijk stond de ex-Beatle ingepland van 22:00 tot 23:45 (met uitloop tot 00:00), maar door verschuivingen in het programma start hij nu om 21:45.

Lees ook: 8 dingen die we verwachten van Paul McCartney op Pinkpop 2016

Clash tussen Kygo en All Time Low

De wijziging in de lengte van het optreden van McCartney is niet het enige dat veranderd is. Kygo en All Time Low overlappen nu een kwartier, doordat het optreden van Kygo op de Mainstage een kwartier eerder begint om de verlenging van het optreden van Paul McCartney mogelijk te maken.

Eerder wijzigde het tijdschema van Pinkpop 2016 ook al. Dat na kritiek over de korte settijden van de headliners. Paul McCartney speelt nu dus ruim 2 uur, Rammstein en Red Hot Chili Peppers zullen beide ongeveer 1 uur en een kwartier spelen met mogelijke uitloop tot ca. anderhalf uur.

Pinkpop 2016

Pinkpop 2016 vindt plaats op 10, 11 en 12 juni in Landgraaf. Voor de 47e editie van het festival zullen o.a. Paul McCartney, Red Hot Chili Peppers, Rammstein en Lionel Richie afreizen naar Megaland. Weekendkaarten en kaarten voor de zondag zijn al uitverkocht. Er zijn enkel nog dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag beschikbaar. Voor een dagkaart voor een van beide dagen betaal je €95,- Alvast in de stemming komen? Check dan onze Spotify-afspeellijst hieronder of bekijk onze programmapagina!

22 jaar. Recent afgestudeerd van de opleiding Media, Informatie & Communicatie. Sinds 4,5 jaar onderdeel van Festileaks. Fan van Kendrick Lamar, A$AP Rocky, Mac Miller, Kanye West, De Staat, Muse en Anderson .Paak. Vinylverzamelaar. Ieder jaar te vinden op Lowlands en WOO HAH!.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.