Na Sziget 2016: de officiële afterparty met Foals, Crystal Fighters en Slaves

Nog maar een dikke week en dan verandert het Óbuda-eiland weer in ‘het eiland van de vrijheid’. Zeven dagen lang wordt het eiland overspoeld met feestvierders. Bezoekers die nog een portie energie over hebben, kunnen 17 augustus nog één keer gas geven op de officiële afterparty van Sziget 2016.

Die dag komen Foals, Crystal Fighters en Slaves naar het Budapest Park om Sziget-gangers nog één laatste keer samen te brengen. Perfect voor wie na Sziget nog een dagje blijft hangen in Boedapest. Tickets gaan voor €22,50 over de toonbank en zijn te koop bij Festival.Travel (onder ‘Extra services’).

Wist je dat je nog veel meer leuke dingen kunt doen in de dagen na Sziget in Boedapest? Check ook: ‘Verder feesten na Sziget: 7 tips voor Boedapest’.

Het weekend na Sziget speelt Foals op Lowlands.

https://www.instagram.com/p/BIc6RuzB0lm/?taken-by=szigetofficial

Sziget 2016

Sziget 2016 vindt plaats van 10 tot 17 augustus op het Óbuda-eiland in Boedapest, Hongarije. Naast muziek van onder andere Muse, Editors, Bastille en Rihanna kun je er ook je ogen uitkijken bij de verschillende theater-, dans-, en filmvoorstellingen. Alvast voorbereiden? Check dan onze Spotify-afspeellijst onderaan om alvast kennis te maken met alle artiesten! Bekijk ook de programmapagina van Sziget voor het laatste nieuws of discussieer mee op ons forum.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy