Video: Disclosure op Pitchfork 2013

Disclosure

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Disclosure op Pitchfork 2013.

Deze week zoeken we het buiten de landsgrenzen en zitten we onder andere op Benicassim en Melt!. De festivalrapporten daarvan lees je volgende week. Vandaag staat Disclosure op het programma van Melt! festival. Daarna doen ze nog wat festivals in onder andere Amerika en Canada en keren ze halverwege augustus weer terug naar Europa voor bijvoorbeeld Lowlands. Hoog tijd voor een festivalconcert van de heren dus!

Disclosure

Disclosure bestaat uit de twee Engelse broertjes Howard en Guy Lawrence. Hun vader heeft in een rockband gezeten en hun moeder is een sessiemuzikant. Muziek is er dus met de paplepel ingegoten. Zo raakte Guy op driejarige leeftijd de drumstokken al aan en leerde Howard op zijn achtste al de basgitaar te bespelen. Beiden zijn muziek(technologie) gaan studeren en spelen nu zowel piano als gitaar. Geen wonder dus dat in juni 2013 het debuutalbum Settle uitkwam en zo’n twee jaar later de opvolger Caracal.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode knop hieronder!%CODE1%