Glastonbury Festival
Uitverkocht
22-26 juni 2022
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk

Glastonbury 2017 tickets vanaf 6 oktober in de verkoop

De festivalzomer van 2016 is nog maar net voorbij, maar we kunnen alweer gaan sparen voor de volgende. Glastonbury heeft informatie bekend gemaakt over de ticketverkoop van de volgende editie.

De tickets voor het festival, dat van 21 tot en met 25 juni 2017 plaatsvindt, gaan begin oktober in de verkoop:

  • Donderdag 6 oktober 18:00 BST gaan complete pakken met bus- (vanaf een Britse stad naar keuze) en festivalticket in de verkoop. Dat is 19.00u Nederlandse tijd.
  • Zondag 9 oktober start de verkoop van losse festivaltickets. Zorg dat je in Nederland vanaf 10.00u klaarzit, de verkoop begint om 9:00 BST. Voor een ticket betaal je £238 + £5 booking fee, dit is omgerekend ongeveer €288,-.

Vooraf registreren

Voordat je toegang krijgt tot de officiële ticketverkoop, moet je je eerst registreren. Dit doet de organisatie om het doorverkopen van tickets te bemoeilijken. De deadline voor een registratie is maandag 3 oktober om 12.00u ‘s middags (13.00u Nederlandse tijd). Registreren doe je hier, een bestaande registratie bekijken hier. De tickets zelf koop je dan via deze link. Per persoon mag je maximaal 6 tickets aanschaffen. Alle informatie over de tickets kan je hier vinden.

Altijd al eens naar Glastonbury gewild? Wees er dan vlug bij! Naast dat het festival heel snel is uiterkocht, is deze ook eventjes de laatste. In 2018 slaat Glastonbury namelijk een jaartje over om het gebied en de crew hun verdiende rust te gunnen.

Glastonbury 2017

Glastonbury 2017 vindt plaats van 21 tot en met 25 juni 2017. Het is een van de grootste festivals van Europa, met 175.000 bezoekers, honderden artiesten en meer dan 50 podia. Over de line-up is nog niets bekend, maar deze zal in de aanloop naar het festival onthuld worden. De tickets gaan begin oktober in de verkoop, deze kosten ongeveer €288,-. Voor alle officiële ticketinformatie kun je terecht op deze pagina.

Glastonbury Festival Logo

Glastonbury Festival 2022

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 22-26 juni 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.