Ticketinfo Down The Rabbit Hole 2023 bekend

DTRH Foals
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Op zaterdag 3 december om 11:00 start de kaartverkoop voor Down The Rabbit Hole 2023. Voor €255,- geniet je een weekend lang van onder andere Stromae, Fred again.. en Paolo Nutini. Ticketkopers van afgelopen editie kunnen zichzelf nu al van een kaartje verzekeren.

Dit alles maakt de organisatie vandaag bekend. Nog een kleine week dus voordat we met onze digitale pinpas in de weer kunnen. Voor €255,- kun je een weekendticket bemachtigen. Je heb dan voor vier dagen toegang tot het hele terrein, dus ook de reguliere camping.

Ook krijg je hier een rit van station Wijchen met de pendelbus bij. De prijs is inclusief toeristenbelasting en €10,- servicekosten. Vorig jaar kostten deze tickets €220,- inclusief; het is dus behoorlijk wat omhoog gegaan. Dagtickets worden voor Down The Rabbit Hole niet verkocht.

Down The Rabbit Deals

Gelukkig zijn er manieren om het leed van de prijsverhoging te verzachten. Zo heeft het festival voor grote groepen een deal in petto. Groepstickets kosten €2.350,- inclusief, waarmee je in feite tien losse tickets koopt. Per ticket is dat €235,-, wat neerkomt op een besparing van €20,- ten opzichte van losse tickets. Tijd om wat groepschats te spammen dus.

Parkeren kan natuurlijk ook in De Groene Heuvels. Een parkeerkaart bemachtig je met een voorverkoopprijs van €24,50. Vergeten te kopen? Dan ben je ter plekke een tientje meer kwijt tegen die tijd. Wel zo slim om die van tevoren te kopen dus.

Over van tevoren kopen gesproken: heb je voor de afgelopen editie ook een ticket gekocht? Dan heb je geluk, want dan krijg je via een mailtje toegang tot een directe presale. Zo kun je nu al toeslaan, en hoef je dus niet dit weekend vol stress in de wachtrij aan te sluiten.

Hangmatten op DTRH
Photo credit: Monique Biermans / Festileaks

Een extra comfortabel weekend

Voor mensen die een grote spaarpot hebben, zijn er komend jaar weer genoeg opties om het weekend met iets meer gemak door te brengen. Je kunt voor een extra €639,- een groepscampingplek reserveren, zodat jij en ongeveer elf vrienden verzekerd zijn van een gedeelde kampeerplek, inclusief picknicktafels en partytent. Maar: je moet wel zelf je tent meenemen.

Als zelfs dat te veel gevraagd is, kun je ook gebruik maken van het Rabbit Resort. Op deze glamping staat accomodatie al voor je klaar bij aankomst. Prijzen voor deze opties verschillen van rond de €200,- voor kampeertenten, of om en nabij €500,- voor de ultiem luxueuze blokhutten.

In termijnen betalen

Voor mensen die geen grote spaarpot hebben, is er de mogelijkheid om gespreid te betalen. Je kunt je daar vóór 27 januari voor aanmelden via de website, mits de tickets nog niet zijn uitverkocht. Houd er wel rekening mee dat je via deze weg uiteindelijk €11,25 meer betaalt dan wanneer je in één keer betaalt.

Op de website van Down The Rabbit Hole vind je alle uitgebreide ticketinformatie.

Down The Rabbit Hole geschiedenis
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Line-up DTRH 2023

Hoewel de meeste artiesten nog aangekondigd worden, zijn de eerste twintig namen inmiddels bekend. En het zijn niet de minste. Zo zullen onder andere Fred Again.. en Stromae het Beuningse podium bestijgen. Ook The Whitest Boy Alive is na een lange tijd radiostilte weer terug van weggeweest.

Down The Rabbit Hole vindt al sinds 2014 plaats in De Groene Heuvels, in de buurt van Nijmegen. Het festival staat bekend om haar gemoedelijke ambiance; het won hiervoor dan ook in 2019 en 2022 de Festileaks Festival Award voor ‘Beste Sfeer’. Het terrein heeft plek voor zo’n 40.000 bezoekers. Benieuwd naar wat het festival vorige editie de bieden had op muzikaal gebied? Blik dan terug met de top 25 optredens van DTRH 2022 volgens lezers van Festileaks.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Burna Boy
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.