Alt-J naar NOS Alive 2017

Alt J
Alt J

De Britse indie rockband alt-J komt naar NOS Alive. Ze spelen er op 6 juli. Het festival vindt een week na Rock Werchter plaats.

Twee jaar na hun vorige passage keert Alt-J terug naar NOS Alive. Ze zijn voorlopig de enige act op 6 juli. Fans uit de Lage Landen kunnen alvast beginnen te hopen, want het zou zomaar kunnen dat de band een week eerder ook op Rock Werchter zal staan.

Alt-J

Alt-J is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste indie rockbands van de wereld. De Britten braken in 2012 door met hun debuutplaat An Awesome Wave met onder andere de hit ‘Something Good’. Voor deze plaat kregen ze de Mercury prize, de meest prestigieuze muziekprijs in het Verenigd Koninkrijk. Met hun tweede plaat This Is All Yours keerden ze terug naar de Europese festivals, met onder andere een plaats als headliner op Pukkelpop 2015.

Ondertussen is de band bezig aan een derde album. Wanneer dat zou uitkomen, is voorlopig een raadsel. Het lijkt wel plausibel dat ze nieuw werk spelen op de festivals.

NOS Alive 2017

Featured image for 'NOS Alive\'16 - 7 • 8 • 9 JUL - Passeio Marítimo de Algés'

De elfde editie NOS Alive vindt plaats van 6 tot en met 8 juli 2017 in Lissabon, Portugal. Naar goede gewoonte staan er weer een paar kleppers van formaat op de affiche. Op dit moment zijn er met Foo Fighters en Depeche Mode twee van de drie headliners bekend. Tickets zijn beschikbaar aan €59,- voor een dagticket en €129,- voor een combiticket. Campingtickets kosten €146,- en daarnaast biedt het festival ook pakketjes aan met hotels.