Foo Fighters hinten naar Europese festivalshows in 2017

Die zagen we even niet aankomen! Foo Fighters heeft zojuist op hun site een afbeelding van Europa geplaatst. Een touraankonding lijkt aanstaande.

Op de foto is Portugal in het rood afgebeeld. En nu komt ‘ie: in een zogenaamd ‘Foo Fighters Paspoort‘ die fans online hebben gevonden, staat ingevuld: NOS Alive, 7 july 2017. Daarmee lijkt het eerste festivaloptreden van Dave Grohl en zijn mannen in 2017 bevestigd.

Zie hieronder screenshots van de website en het paspoort.

[one_half]

foo-fighters-2017

[/one_half][one_half_last]

schermafbeelding-2016-11-06-om-11-18-38

[/one_half_last]

Foo Fighters

dave grohl

Wordt 2017 dan het jaar waarin Foo Fighters eindelijk hun gecanceld shows van 2015 komen inhalen? Ze zegden toen door een gebroken been van frontman Dave Grohl onder andere Pinkpop, Rock Werchter en Glastonbury af. Jan Smeets zei in een interview aan ons dat er in ieder geval een streep door Foo Fighters kan dit jaar. Of ze wel op andere festivals staan wordt even afwachten. Waarschijnlijk weten we komende week meer. Het is in ieder geval een heel erg welkome aanvulling in de headlinergeruchten.

NOS Alive 2017

https://www.youtube.com/watch?v=8WakukwPVoQ

NOS Alive vindt plaats op 6, 7 en 8 juli nabij Lissabon, Portugal. Het festival heeft reeds Depeche Mode bevestigd. Afgelopen jaar stonden onder andere Radiohead en Arcade Fire op de affiche. Check voor meer info de site van NOS Alive.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2024

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 11-13 juli 2024
Tickets Kopen