Advertisement

James Blake voegt zich bij Radiohead op I-Days Festival 2017

James Blake
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het Italiaanse I-Days Festival maakt vandaag een nieuwe naam bekend. Het festival voegt James Blake toe aan de line-up. De Brit is op de zelfde dag als Radiohead te vinden op het vierdaagse festival.

Radiohead en James Blake zijn op de openingsdag van I-Days Festival te vinden. Het Italiaanse festival vindt plaats rond de zelfde data als Rock Werchter en Best Kept Secret – waar Radiohead ook te vinden is. Of James Blake ook op beide festivals te zien is, is de vraag.

James Blake

James Blake is een Britse singer-songwriter en producer uit Londen. In 2010 bracht hij EP’s uit met dubstep invloeden, maar op zijn albums is hier weinig meer van te horen. Nadat het eerste album van de producer al goed ontvangen werd, kreeg James Blake een prestigieuze Mercury Award voor de opvolger: Overgrown. Afgelopen jaar kwam alweer de derde plaat uit. Met The Colour In Anything stond hij onder meer op Lowlands. Ook dit jaar zitten er weer festivals in het vat voor de singer-songwriter.

I-Days Festival 2017

I-Days Festival

I-Days Festival 2017, ook wel Independent Days Festival genoemd, vindt jaarlijks plaats in Italië. Om het festival te bezoeken reis je af naar Milaan. Hier strijkt het festival  op 15 tot en met 18 juni neer. De kaarten voor de dagen van Radiohead, Linkin Park, Green Day en Justin Bieber zijn al in de verkoop De ticketverkoop loopt via de website van het festival.

I-Days Festival Logo

I-Days Festival 2024

Locatie
Italië
Milaan, Italië
Datum 29 mei - 12 juli 2024
Line-up
Doja Cat
Straykids, Tedua, Doja Cat +14 meer
Tickets Kopen