Radiohead naar I-Days Festival 2017

Foto: Cambria Harkey/Lollapalooza 2016

Weer een festival voor Radiohead: de Britse band is zojuist aangekondigd voor het I-Days Festival 2017. Op 16 juni geven ze daar het eerste optreden op Italiaanse bodem in ruim 4 jaar.

Wie Radiohead in Milaan wil zien, mag op vrijdag 4 november in de digitale wachtrij gaan staan. Die dag start om 10:00 uur de kaartverkoop.

Naast het festivaloptreden maakte de Britse band enkele zaalshows bekend. Onder andere Stockholm, Dublin en Manchester worden volgend jaar aangedaan. Zie de site van Radiohead voor het volledige schema.

Afgelopen vrijdag werd de Britse band aangekondigd voor Best Kept Secret en Rock Werchter. Ook staat de band op  Glastonbury, het Poolse Open’er, het Deense Northside en het Franse Main Square.

Radiohead

In 2016 deed Radiohead naar aanleiding van het uitkomen van het album A Moon Shaped Pool een beperkte festivaltour en ook dit jaar lijken er weinig festivalshows in het vat te zitten. In een livechat op Facebook wist de festivaldirecteur van Open’er te melden dat de contacten met de band al in 2015 gelegd werden.

I-Days Festival 2017

I-Days Festival

I-Days Festival 2017, ook wel Independent Days Festival genoemd, vind jaarlijks in Italië plaats. In 2017 vindt het festival plaats op in Milaan. De ticketprijzen zijn nog niet bekendgemaakt door de organisatie. Vorig jaar vond het festival van 8 tot en met 10 juli plaats.