Nu kan het niet anders: Foo Fighters hint Rock Werchter 2017

Foo Fighters komt naar Rock Werchter 2017! Tenminste, daar lijkt het heel sterk op. De regio rond het festival is opgelicht in een kaart die Foo Fighters twittert.


Naast België is ook het zuiden van Scandinavië opgelicht. Een optreden van de rockband op het Deense Roskilde lijkt er dan ook te komen. Eerder hintte Foo Fighters ook al op deze wijze naar andere Europese optredens waaronder NOS Alive en Mad Cool Festival.

Foo Fighters

dave grohl

Foo Fighters is een Amerikaanse rockband welke bestaat uit vijf leden. Dave Grohl richtte de band in 1994 op naar aanleiding van het uiteen vallen van Nirvana na de dood van Kurt Cobain. In 2014 kwam het laatste album uit, dat de titel Sonic Highways kreeg. Hierna volgde ook de aankondiging van een internationale tour. Op 12 juni 2015 brak Dave Grohl echter zijn been door een ongelukkige val van het podium, waarna de band alle overige Europese tourdata schrapte.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met RadioheadSystem Of A Down en Linkin Park zijn vooralsnog drie acts bekend. Ongetwijfeld volgen er de komende weken meer namen voor de eerste kaarten in de verkoop gaan. Ticketverkoop begint op 19 november. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

[mks_button size=”large” title=”Ticketverkoop Rock Werchter 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen