Rock Werchter 2017 komt met Linkin Park

Linkin Park
Linkin Park

Rock Werchter heeft nog een artiest aan de affiche toegevoegd. Linkin Park zal het festival in België headlinen. De Amerikanen staan samen met System Of A Down op zaterdag 1 juli op het festival.

De aankondiging komt niet echt als een verassing, aangezien Linkin Park al op verschillende festivals in juni speelt. Zo staan ze onder andere op Nova Rock en Hurricane/Southside. Rock Werchter wilde de trein niet missen en heeft de Amerikaanse band dus ook gestrikt. Hiep hiep!

Linkin Park

https://www.youtube.com/watch?v=gB0PDFsNHQs

Linkin Park breekt in 2000 met hun debuutalbum Hybrid Theory door bij het grote publiek. Inmiddels heeft de band met hits als ‘In The End’, ‘Bleed it Out‘ en ‘Numb/Encore’ de naam als headliner waargemaakt. Chester Bennington en co. verkochten meer dan 60 miljoen albums en wonnen twee Grammy’s.

Het wordt de tweede keer dat Linkin Park op Rock Werchter speelt en de vierde keer dat ze in België optreden. In 2015 speelden ze op Pukkelpop, in 2011 op Rock Werchter en in 2001 in de Brielpoort in Deinze.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met Radiohead en System Of A Down zijn vooralsnog twee acts bekend. Ongetwijfeld volgen er de komende weken meer namen voor de eerste kaarten in de verkoop gaan. Ticketverkoop begint op 19 november. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

[mks_button size=”large” title=”Ticketverkoop Rock Werchter 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen