The Killers, Placebo en meer naar Pa’l Norte 2017

Pa’l Norte deelde recent een groot deel van zijn line-up voor 2017. Onder andere The Killers, Maná en Placebo zijn te zien op het Mexicaanse festival.

Ruim 30 namen zijn aangekondigd voor de komende editie van Pa’l Norte. Komend voorjaar zakken onderstaande artiesten af naar het tweedaagse festival. De organisatie geeft aan dat er nog veel bands bekendgemaakt zullen worden.

pal-norte

The Killers

The Killers touren in 2017! Het Mexicaanse Pa’l Norte valt vrij vroeg in het jaar; te weten op 31 maart en 1 april. Recent zijn ook andere concerten in Amerika bevestigd. Bassist Mark Stormer vertelde in een interview dat een nieuw album op z’n vroegst in april of mei uitkomt, maar wilde daar verder geen beloftes over doen. De festivals in juni komen daardoor misschien te vroeg, maar augustus lijkt perfect te passen in dat release schema. Zien we The Killers in Europa deze zomer?

Pa’l Norte 2017

Pa’l Norte vindt plaats op 31 maart en 1 april en is gelegen aan de prachtige bergstad Monterrey, Mexico. Vorig jaar stonden onder andere 50 Cent en Enrique Bunbury en Two Door Cinema Club hoog op het affiche. De ticketverkoop start op 23 november en voor het festival betaal je ruwweg € 150,-.