Advertisement

The Menzingers en The Flatliners naar Groezrock 2017

Twee nieuwe bevestigingen voor Groezrock! The Menzingers laten op Facebook weten dat ze volgend jaar een optreden geven op het Belgische festival. Daarbij nemen ze ook hun voorprogramma The Flatliners mee.

Groezrock maakte eerder dit jaar de komst van headliners Parkway Drive en Deftones bekend. The Menzingers en The Flatliners vergezellen Deftones op de openingsdag. Parkway Drive sluit Groezrock af. Met de zelfbevestigingen van The Menzingers en The Flatliners zijn er nu vier namen bekend voor het grootste punkfestival van de Benelux.

menzingers

The Menzingers

The Menzingers laten eindelijk weer van zich horen! De Amerikanen brengen in 2017 hun nieuwe langspeler After The Party uit en gaan weer op tournee. Afgelopen maand waren de mannen nog in Amsterdam te bewonderen, toen samen met The Bouncing Souls. In 2015 was de band nog te zien op Pukkelpop en Reading/Leeds. Volgend jaar gaat de band op tournee met hun buddy’s van The Flatliners. Wil je deze bands graag zien? Groezrock is dan een van de weinig opties; er is geen Nederlandse datum.

Groezrock 2017

groezrock-2017

Groezrock 2017 vindt plaats op 29 en 30 april in het Belgische plaatsje Meerhout. Vorig jaar waren Rancid, Hatebreed en Sum 41 headliners. Wil je weten hoe dat was? Check ons festivalrapport. Tickets voor Groezrock zijn inmiddels te koop. Een dagkaart voor zaterdag 29 april kost € 80,- en voor een tientje minder ben je er op zondag 30 april bij. Wil je niks missen? Voor € 110,- heb je al een combiticket. Meer informatie is te vinden op de site van Groezrock.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam