Maar liefst 34 nieuwe acts voegen zich bij de line-up voor de aankomende editie van het Belgische Groezrock. Onder hen bevinden zich Tusky, Brutus, Deez Nuts en Get Dead.

Met deze aankondiging is de line-up voor het festival alweer bijna compleet. De artiesten voegen zich bij eerder aangekondigde namen zoals Stick To Your Guns, Amemra en Dropkick Murphys. We zetten alle nieuwe namen voor je op een rijtje in het onderstaande overzicht. In totaal bestaat het affiche voor Groezrock 2019 nu uit tachtig acts. De resterende tien namen worden ergens in de loop van de komende weken aangekondigd.

 • Tusky
 • Deez Nuts
 • Brutus
 • Get Dead
 • Bad Cop Bad Cop
 • King Nine
 • Jesus Piece
 • Slow Crush
 • Rich Widows
 • Stab
 • Access Unlocked
 • Raw Peace
 • Hæster
 • The Penske File
 • Pkew Pkew Pkew
 • Spanish Love Songs
 • Beach Slang
 • Dream State
 • Press Club
 • The Tidal Sleep
 • Bearings
 • Landmvrks
 • Fit For A King
 • Koji
 • The Devil Makes Three
 • Nøfx

Tusky

Tusky is een punkrockband uit eigen land met (voormalig) leden van onder andere John Coffey en The Secret Handshake Club. De band werd in 2017 opgericht met de intentie om ongecompliceerde punkrock te produceren, een genre dat hen allemaal goed lijkt te liggen. ‘Folly’ was het eerste nummer van de band, maar je kent hen waarschijnlijk eerder van ‘Going Out’, dat eind 2017 uitkwam. Hun album Rated Gnar kwam uit in 2018 en werd door sommigen beschouwd als het punkrockalbum van het jaar. Aanstaande zomer zijn de heren onder andere te aanschouwen op het Belgische Groezrock en de Zwarte Cross.

Groezrock 2019

Groezrock wordt sinds 1992 in het Belgische plaatsje Meerhout gehouden. Het festival vindt traditiegetrouw in het laatste weekend van april plaats en is gericht op liefhebbers van punk, hardcore en metalcore. De laatste editie vond plaats in 2017: vorig jaar kon het festival helaas niet doorgaan. Dit jaar vindt het evenement plaats op 26 en 27 april 2019. Voor meer informatie, waaronder de ticketinformatie, kijk je op de website van het festival.

Wil je weten hoe Groezrock 2017 was? Check dan ons festivalrapport.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.