Kaiser Chiefs, Goose en meer naar Cactusfestival 2017

1237
Kaiser Chiefs

Cactusfestival 2017 heeft de eerste vier namen bekendgemaakt voor de 36e editie van het festival. Onder andere Kaiser Chiefs en Goose zullen op het Brugse festival te zien zijn.

Naast de Kaiser Chiefs en Goose zijn ook Explosions in the Sky en Jamie Lidell & the Royal Pharaohs bekendgemaakt. De Kaiser Chiefs en Jamie Lidell & the Royal Pharaohs zullen op 8 juli acte de présence geven. Goose en Explosions in the Sky zullen het podium op 9 juli betreden.

De organisatie maakte eerder vandaag bekend dat de eerste namen morgen bevestigd zouden worden. Echter stond de site met de eerste namen vanavond al even online, hieronder zie je een screenshot van de website.

cactusfestivalsite

Met het bekendmaken van de eerste namen zijn tickets voor het festival ook in de verkoop gegaan. Een weekendticket is aan te schaffen voor een bedrag van €105,-. Dagkaarten zijn te koop voor €47,-. Naast dag- en weekendtickets biedt het festival ook combitickets aan, voor €80,- vertoef je 2 dagen op het festival.

Cactusfestival 2017

Cactusfestival omslagfoto

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Het Belgische Cactusfestival zal dit jaar plaatsvinden op 7, 8 en 9 juli in Brugge. Het festival weet jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers te trekken. De ticketverkoop is reeds van start gegaan. Een weekendticket is aan te schaffen voor een bedrag van €105,-. Dagkaarten zijn te koop voor €47,-. Naast dag- en weekendtickets biedt het festival ook combitickets aan, voor €80,- vertoef je 2 dagen op het festival. Voo meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival.

Chef Nieuwsredactie | Studeert Economie & Bedrijfseconomie | Grote liefde voor onder meer Radiohead, Ben Howard en Arcade Fire.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.