Festivalconcert: Major Lazer op Reading Festival 2017

Major Lazer
Major Lazer, @Kamiel Scholten Fotografie

Diplo & Co hebben afgelopen jaren heel wat hitjes geproduceerd en weten daarmee altijd een waanzinnig feestje te bouwen op de festivals. Om op te warmen voor hun optreden op Pinkpop, schotelen we je een epische show van Major Lazer op Reading Festival 2017 voor. Speciaal voor jou geven we ook nog een album van Major Lazer weg op CD of LP. Lees snel verder!

Met hits als ‘Lean On’ en ‘Blow That Smoke’, veel energieke danseressen en goede vibes, weet het drietal veel festivalweides aan het dansen te krijgen. Ook als je de groep van tevoren niet kent, weten ze je alsnog te vermaken. Ze maken namelijk ook toffe remixes en mash-up’s van andere wereldberoemde dance klassiekers. Stilstaan is geen optie! Tijdens de show is er veel actie: zo gaat Diplo vaak in een grote opblaasbare bal door het publiek en zijn er op veel plekken moshpits. We wachten al een aantal jaar op een nieuw album dat een paar keer is uitgesteld. In mei werden we verrast met de nieuwe track ‘Can’t Take It From Me’, dus wie weet kunnen we nog meer nieuw materiaal verwachten dit festivalseizoen!

Win het album Peace Is The Mission op CD of LP!

Om hun optreden op Pinkpop 2019 te vieren en het lange wachten op het nieuwe album Music Is The Weapon te verzachten, geven we een exemplaar van Major Lazer’s meest recente album Peace Is The Mission weg! Wil je kans maken? Verstuur dan onderstaand formuliertje. De winnaar heeft de keuze uit de CD of LP versie van het album. Deze winactie loopt tot en met maandag 10 juni. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

  Major Lazer

  Dj-collectief Major Lazer is een project van Amerikaanse dj en producent Diplo. Op dit moment zijn Diplo, Jilionaire en Walshy Fire nog actief bij het project betrokken. Sinds het project in 2008 begon hebben de mannen in wisselende samenstelling drie albums uitgebracht. De laatste telg ‘Peace Is The Mission’ dateert uit 2015.

  Je kunt de mannen kennen van hits als ‘Lean on’ (met MØ & DJ Snake), ‘Light It Up’ (met Anne-Marie & Mr Eazi) en ‘Cold Water’ (met Justin Bieber & MØ). In 2019 gaat het collectief ook weer op tournee. Zo staan er optredens op Northside 2019 en Rock en Seine op de planning.

  Pinkpop 2019

  Pinkpop 2018
  Foto: Luca Bopp / Festileaks

  Dit jaar viert Pinkpop zijn vijftigste verjaardag, en het volledige affiche is inmiddels bekend: Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac zijn de headliners. Het festival vindt plaats in het pinksterweekend: 8, 9 en 10 juni 2019. De kaartverkoop verloopt voorspoedig. In het eerste verkoopweekend zijn er namelijk 60.000 tickets verkocht. 

  Ben je nieuwsgierig geworden naar het Limburgse festival? Check in ons festivalrapport wat bezoekers van de afgelopen editie vonden. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan.

  Er zijn nog tickets te koop voor het evenement. Die kun je vinden op de officiële site.

  Wil je alvast voorbereiden op wat je allemaal gaat horen op het festival? Luister dan ook onze Spotify Playlist.

  Leeds Festival Logo

  Leeds Festival 2024

  Locatie
  Verenigd Koninkrijk
  Leeds, Verenigd Koninkrijk
  Datum 21-25 augustus 2024
  Tickets Kopen