Advertisement

Festivalconcert: Eminem op Reading Festival 2017

De grootste festivals van Europa laten nog even op zich wachten, maar in Amerika is het al zover. Afgelopen vrijdag werd namelijk het startschot gegeven voor weekend numero uno van Coachella. In een paar uur betreedt Eminem hier de bühne en om in de lage landen toch wat van de rapgod mee te krijgen is hier ons kersverse festivalconcert van de week.

In 2017 verzorgde Eminem op slechts drie Europese festivals een optreden, maar dit jaar pakt de rapper het anders aan. Naast de headline spots op festivals wereldwijd zien we ‘m deze zomer ook terug in het Goffertpark in Nijmegen. Om ons iets voor te stellen van de show op Coachella, of omdat we stiekem al naar een voorproefje voor deze zomer smachten, checken we deze week het optreden op Reading Festival 2017. Tijdens het optreden wordt je op een reis genomen van nostalgische hits en meedogenloze raps, bestaande uit 33 keiharde tracks. ‘Not Afraid’, ‘Lose Yourself’ en ‘The Real Slim Shady’, het komt allemaal voorbij. Ga ervoor zitten en droom alvast over de zomer met de onderstaande beelden.

Eminem

Of je hem nu kent van Marshall Bruce Mathers III of onder zijn artiestennamen Eminem of Slim Shady, het draait allemaal om dezelfde man. Afgelopen jaar bracht de rapper een nieuw album uit, daarvoor dropte hij al ‘Campaign Speech’ (een protestsong tegen Donald Trump) en verklapte tegelijkertijd bezig te zijn met een nieuwe plaat. De tour van dit nieuwe album leidt de Amerikaan dus onder andere langs Nijmegen en Denemarken.

Leeds Festival Logo

Leeds Festival 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Leeds, Verenigd Koninkrijk
Datum 21-25 augustus 2024
Tickets Kopen