Advertisement

Placebo naar Firenze Rocks 2017

Placebo Group Shoot 2012

Placebo zal op de eerste editie van Firenze Rocks 2017 spelen. Dat maakte de band zojuist bekend op Twitter.

De Engelse band speelt op zaterdag 23 juni op het Italiaanse festival. De band zal bijgestaan worden door Deafhavana en Aerosmith. Tickets gaan vanavond om 17:00 in de verkoop. Een kaartje kost €60,- en is hier te koop.

Firenze Rocks vindt plaats in hetzelfde weekend als Down The Rabbit Hole. Het is dus niet ondenkbaar dat we de rockband ook op Best Kept Secret of Down The Rabbit Hole zien.

Placebo

Placebo Group Shoot 2010

Placebo bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt gevierd. De band tourde al de hele wereld over met de 20 Years of Placebo tour en daar worden ook festival aan toegevoegd. Eerder werd de komst naar het Duitse Highfield al bevestigd en ook staat Pa’l Norte op het programma. Met deze bevestiging komt er in ieder geval wordt de wereldtournee in ieder geval verlengd. De 20 Years of Placebo tour wordt ook in België vertoont, de band staat namelijk op Les Ardentes. Een festivaloptreden in Nederland staat voorlopig nog niet op de rol.

Firenze Rocks 2017

Firenze Rocks kent komend jaar haar eerste editie. Het festival vindt plaats op 23 en 25 juni in de gelijknamige Italiaanse stad. Eerder werden onder andere System Of A Down en Prophets Of Rage al aangekondigd. Er zijn alleen maar dagtickets te koop, deze kosten €55,- tot €75,-.