Advertisement

The Hives en meer naar Nirwana Tuinfeest 2017

Nirwana Tuinfeest

Nirwana Tuinfeest heeft een aantal nieuwe namen bekendgemaakt. The Hives, Undeclinable Ambuscade, Les Truttes en The Hillbilly Moonshiners Play Mumford and Sons komen naar het festival in Lierop.

Eerder werd al aangekondigd dat onder andere De Staat en Danny Vera een optreden geven op Nirwana Tuinfeest 2017.

The Hives

The Hives is een Zweedse garagerock band die bekend werd in het begin van de zeroes. De hit ‘Hate To Say That I Told You So’ betekende de grote doorbraak voor de groep. The Hives hebben inmiddels 5 albums uitgebracht waarvan de meest recente dateert uit 2012. Aankomende zomer zijn de Zweden op een aantal festivals te vinden in hun thuisland en Noorwegen. Nirwana is het eerste niet-Scandinavische festival die The Hives heeft weten te strikken.

Nirwana Tuinfeest 2017

Nirwana Tuinfeest 2017 vindt plaats op 18, 19 en 20 augustus in het Brabantse Lierop. Het festival wordt voor de 42e keer gehouden. Afgelopen jaar stonden onder andere Airbourne, DI-RECT, John Coffey, Fresku en Lucas Hamming op het programma. Tickets voor het festival zijn te koop via de website. Een dagkaartje voor de vrijdag of zaterdag kost 35 euro, de zondag is gratis. Voor 60 euro krijg je toegang voor het hele weekend.

Nirwana Tuinfeest Logo

Nirwana Tuinfeest 2024

Locatie
Nederland
Lierop, Nederland
Datum 9-11 augustus 2024
Tickets Dagkaarten vanaf €47.5. Combitickets vanaf €85. Kopen