Cage the Elephant bevestigd voor NOS Alive 2017

Cage The Elephant

De Amerikaanse indie-rockers van Cage the Elephant staan deze zomer op NOS Alive. Het festival vindt dit jaar plaats van 6 tot en met 8 juli in de Portugese hoofdstad Lissabon.

Cage the Elephant speelt op zaterdag 8 juli in de Heineken stage. De band sluit zich aan in een lijst van mooie namen. Eerder maakte het festival al namen bekend als Savages, The Weeknd, The xx en Kodaline.

NOS Alive kondigt de komst van Cage the Elephant aan via deze tweet:

Cage the Elephant

Cage the Elephant is een Amerikaanse rockband die werd opgericht in 2006. In 2009 brachten zij het gelijknamige debuutalbum uit, dat een grote hit werd. Cage the Elephant scoorde onder andere hits met nummers als Shake Me Down, Come A Little Closer  en Ain’t No Rest For The Wicked.  

NOS Alive 2017

De elfde editie NOS Alive vindt plaats van 6 tot en met 8 juli 2017 nabij Lissabon, Portugal. Naar goede gewoonte staan er weer een paar kleppers van formaat op het affiche. Onder andere Foo FightersThe Weeknd en Depeche Mode twee van de drie headliners bekend. Tickets zijn al een tijdje in de verkoop. Een dagtickets kost je € 59,-; voor een combiticket betaal je € 129,-. Campingtickets kosten € 146,- en daarnaast biedt het festival ook package deals aan met hotelovernachting.